اخبار و تحولات پزشکی

بیوتکنولوژی چیست؟
کاربرد بیوتکنولوژی در پزشکی چیست؟
بیوتکنولوژی تکنولوژی است که از سیستم‌های بیولوژیکی، موجودات زنده یا بخشهایی از آن برای تولید یا ایجاد محصولات مختلف استفاده می‌کند. نانهای نوشیدنی نمونه‌ای از فرآیندهای موجود در مفهوم بیوتکنولوژی است(استفاده از مخمر = موجود زنده).

برای تولید محصول مورد نظر. چنین فرآیندهای سنتی معمولا از موجودات زنده در فرم طبیعی خود استفاده می‌کنند (یا بیشتر به وسیله پرورش آنها توسعه می‌یابند)، در حالی که شکل مدرن بیوتکنولوژی به طور کلی شامل تغییرات پیشرفته‌تر در سیستم بیولوژیکی یا ارگانیسم می‌شود.

با توسعه مهندسی ژنتیک در دهه ۱۹۷۰، تحقیقات در زمینه بیوتکنولوژی (و سایر زمینه های مرتبط مانند پزشکی، زیست شناسی و غیره) به سرعت به دلیل امکان تغییر در مواد ژنتیکی موجودات زنده (DNA) به سرعت توسعه یافت.

امروزه بیوتکنولوژی بسیاری از رشته‌های مختلف را پوشش می‌دهد (به عنوان مثال ژنتیک، بیوشیمی، زیست شناسی مولکولی و غیره).

  چهارم مرداد 3 ساعت 23:57 نظرات[0]
اهمیت پوست و نقش آن در زیبایی
اهمیت پوست و نقش آن در زیبایی

پیرامون مراقبت از پوست ، آیا تا به حال به نقش و اهمیت رنگ­ها در چهره اشخاص و اهمیت و تأثیر آن در زندگی خود اندیشیده‌اید؟ به تأثیر آن بر روی حیات و حتی رفتارهای ما توجه داشته ­اید؟

دقت نموده­‌اید که از روی رنگ­های مورد علاقه دیگران می­توانید به علایق و نوع نگرش آنها به زندگی پی ببرید. رنگ‌ها در حقیقت روح سخنگوی ما انسان­ها می­‌باشند. که کاملاً نوع روحیات ما را بیان می­‌کند.



  پنجم خرداد 3 ساعت 00:59 نظرات[0]
بیماری تنبلی چشم یا آمبلوپی یک بیماری شایع چشمی به خصوص در کودکان است
بیماری تنبلی چشم یا آمبلوپی
بیماری تنبلی چشم یا آمبلوپی یک بیماری شایع چشمی به خصوص در کودکان است. در این بیماری بر اثر اختلالات در سیستم بینایی بدن، معمولا یکی از چشم ها دید طبیعی ندارد. معمولا علت وجود این اختلالات ژنتیکی است ، اما با تشخیص به موقع ، تنبلی چشم به راحتی قابل درمان است . در ادامه به معرفی علائم ، علل به وجود آمدن و شیوه های درمان این بیماری می پردازیم.
  سی یکم اردیبهشت 3 ساعت 12:45 نظرات[0]
اصول کلی کار با دستگاه اتوکلاو
اصول کلی کار با دستگاه اتوکلاو
 مواد و وسایل را با فاصله در دستگاه اتوکلاو بچینید تا حرارات آزادانه در میانشان حرکت کند. هرگز این دستگاه را زیاد پر نکنید.کافی بودن مقدار آب در دستگاه موضوع بسیار مهمی است ( این دستگاه تا لبه ی حامل با آب مقطر پر شود.)
از بسته بودن درب اتوکلاو و سفت بودن پیچ ها اطمینان حاصل کنید. از سالم بودن واشر لاستیکی درب مطمئن شوید.
دریچه خروجی هوا در ابتدا باید باز باشد و پس از خروج جریان منظمی از بخار دریچه را بسته تا به دمای مورد نظر برسد.سپس آن دما را حفظ کرده و زمان را ثبت کنید.
در پایان کار حتماً تمامی نظارت های لازم را انجام دهید و دستگاه اتوکلاو را به حال خود رها نکنید
پس از پایان زمان مورد نظر ، وقتی دما به زیر°C 100 رسید ، دریچه ایمنی به آرامی باز شود . دریچه خروج هوا نباید برای مدت زیادی بسته باقی بماند.
بعد از پایان، پیچ های درب را فقط در صورتی که صدای سوت قطع شده باشد به آرامی باز کنید.نباید قبل از خشک شدن مواد آنها را از دستگاه خارج کنید.
چسب دستگاه اتوکلاو (OK) که به وسایل چسبانده شده باید به رنگ سیاه ( قهوه ای پررنگ ) درآمده باشد .کاغذ مخصوص بستن درب ظروف در صورت وجود حرارت مناسب ، قهوه ای رنگ ( بین زرد و سیاه رنگ ) می شود.

  سوم اردیبهشت 3 ساعت 01:16 نظرات[0]
تولید پدهای با قدرت جذب بالاتر
پدهای کاربردی در حوزه پزشکی با قدرت جذب بالاتر خون و رطوبت تولید شد
آن جاروی آشپزخانه که امروزه می شناسیم، از ساقه های ذرت ساخته می شود، و این نوع جارو یک اختراع آمریکائی است. افسانه ای درباره تاریخچه اختراع این جارو وجود دارد که البته معلوم نیست حقیقت داشته باشد یا نه. طبق این افسانه، دوستی از هند یک نوع ماهوت پاک کن لباس که در این کشور به کار می رفت، برای «بنجامین فرانکلین» فرستاد. این ماهوت پاک کپانسمان با هدف تسهیل بهبودی زخم، پیشیگیری از عفونت، جلوگیری از خونریزی و حفظ رطوبت زخم و حفاظت از ناحیه آسیب دیده در برابر صدمات مکانیکی مانند ضربه یا خراش، انجام و در این فرآیند مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده، به همراه چسب زخم، پنبه و گاز استریل و پد، استفاده می شود.


پد لایه‌هایی از پنبه و پارچه‌ است که قدرت جذب ترشحات را دارد و اغلب در معرض عوامل بیماری‌زا و میکروبی است. از این رو استفاده از یک وسیله جایگزین که مشکلات میکروبی و عفونی برای مصرف کنندگان ایجاد نکند، یکی از ضرورت‌های حوزه پزشکی است.
ن خیلی شبیه به یک جاروی گردگیری بوده است.
  دوازدهم فروردین 3 ساعت 00:18 نظرات[0]


location
رشت - پورسینا - روبروی بیمارستان پورسینا - ساختمان حکیم
mail
info@cliniczahed.com